Bemutatkozás
Ismerje meg cégünket
Boszkamion Szállítmányozási Kft.
Cégünkről
1

2008. decemberében alakult családi vállalkozás Boszkamion Szállítmányozási Kft. néven. Korábban a társaság tulajdonosa egyéni vállalkozóként volt jelen a szállítmányozási piacon 1993 évtől. A fuvarozás mellett a gépjárművek javítása is folyamatosan a tevékenységük részét képezte, így a több mint 25 éves szervizelési tapasztalat jó alapot teremt a tehergépkocsik, pótkocsik javítására.

2019. évben üzembe helyezésre került a társaság tulajdonában lévő szerelőműhely, ahol a tehergépkocsik és pótkocsik szervizelését saját munkavállalóink végzik. Ezzel kiküszöbölhetjük, hogy az esetleges műszaki meghibásodások ne okozzanak fennakadást a fuvarmegrendelések ellátásában.

A mai korszerű járművekhez folyamatosan fejlesztjük szervizrészlegünk berendezéseit, továbbá diagnosztikai rendszerünkkel és beszállító partnereink azonnali határidővel történő szállításai optimális működést tesznek lehetővé.

Belföldi közúti árutovábbítási felelősségbiztosítással, CMR nemzetközi árufuvarozói felelősségbiztosítással és környezetszennyezési felelősségbiztosítással rendelkezünk.

  • Szakemberekkel dolgozunk több évtizedes tapasztalattal
  • Nem ismerünk lehetetlent a javításokat illetően
  • A Megrendelőt hosszútávú partnerünknek tekintjük
  • Figyelünk a gazdaságos munkavégzésre
  • Barátságos árakon dolgozunk
  • A javítások előtt egyeztetünk, így nem érheti meglepetés

…Mi mindig ott vagyunk az ügyfeleink számára. Az ő elégedettségük irányítja a munkánkat. A mi feladatunk az, hogy aktívan hozzájáruljunk ügyfeleink sikerességéhez. Minket az ő jelenlegi és jövőbeli igényeinek kielégítése hajt.

Saját géppark állományunk

12 tonnás emelőhátfalas tehergépkocsi
Nyergesvontató
Billencs pótkocsi
Nyitott pótkocsi
Ponyvás pótkocsi
Rönkszállító pótkocsi
Önkihordós pótkocsi

munkatársaink

Bozori Attila Gyula

Ügyvezető igazgató
+36-20-9538546

Kissné Irsa Melinda

Pénzügy, számlázás
+36-20-96605656

Heincz Róbert

Fuvarszervező
+36-20-6173733,
+36-20-9261676
SZOLGÁLTATÁSAINK
1
#
BELFÖLDI FUVAROZÁS

Fuvarozási szolgáltatóként megfizethető megoldást kínálunk korszerű flottánkkal, megbízható alvállalkozóinkkal, felkészült szakembergárdánkkal.

Donated
0%
#
TEHERGÉPJÁRMŰ SZERVIZ

Társaságunk másik fő profilja a tehergépjárművek javítása. A népszerű haszongépjárművek  javításán túl bármilyen típusú, valamint különféle tengelyekkel szerelt pótkocsik javítását is vállaljuk.

Donated
0%
#
FELKÉSZÜLT PARTNEREK

Alvállalkozói hálózatunk segítségével igyekszünk Ügyfeleink minden fuvarozási megrendelését kiszolgálni.

Donated
0%
icona-maschio-predefinita-dell-immagine-di-profilo-dell-avatar-segnaposto-grigio-della-foto-dell-uomo-88414414
Pulai Gábor
Ügyfél

Hozzáértő szakemberek várják a leendő üzletfelet, készséggel rendelkezésre állnak, mindent megtesznek, minden segítséget megadnak a döntéshozatalhoz.

icona-maschio-predefinita-dell-immagine-di-profilo-dell-avatar-segnaposto-grigio-della-foto-dell-uomo-88414414
Schmidt Krisztián
Ügyfél

Kiváló szállítmányozással foglalkozó cég, mindig pontosan és időben végzik a munkájukat, mindezt hiánytalanul és a megbeszéltek szerint. Gépjárműparkjuk is tökéletes a szállítási munkák elvégzéséhez. Csak ajánlani tudom őket.

Kökényesiné Oroszi Renáta
ügyfél

Négy év napi szintű munka kapcsolat
után biztosan állíthatom,hogy megbízható, pontos, 100%-os logisztikai tapasztalattal rendelkező szállítmányozási cégről beszélünk.

partnereink

IGÉNYBE VENNÉ SZOLGÁLTATÁSUNKAT? FUVAROZÁSBAN SEGÍTÜNK ÖNNEK